Silje Morønning

En liten update

 • Publisert: 17.08.2014, 12:38
 • Kategori: Blogg
 • På søndag kjørte jeg og lillesøster, Tonje, til Lillehammer for å hjelpe ei venninne med flyttelasset hennes. Vi lå over til mandag og startet dagen med litt shopping og kos på Strandtorget. Deretter dro vi til Hamar for å hente Vegard på togstasjonen. Har jo vært på Hamar før herregud, men klarte ikke å finne fram til stasjonen, tror vi kjørte rundt i en halvtime uten hell. Så ringte Vegard og lurte på hvor det ble av oss, og vi måtte jo ærlig innrømme at vi ikke fant fram. Det viste seg at vi da sto parkert omtrent 20 meter bortenfor utgangen. Haha, snakk om å være blind! Tror faktisk også vi kjørte forbi der noen ganger. Litt utrolig at det går ann siden vi begge har vært der flere ganger. Blåmandag?

  Uansett, det var kjempegodt å se og kunne klemme på Vegard igjen<3 Savner han like mye hver gang han drar opp til kalde nord.. Og selv om det er innmari kjipt å være borte ifra han i flere uker i strekk, er det heeeelt klart verdt det de gangene vi er sammen. Vi kan vel egentlig snart kalle oss eksperter når det kommer til avstandsforhold.. Vi har vært sammen siden slutten av 2011, altså snart 3 år(!). I juli året etter flyttet jeg til Costa Rica, hvor han kom og besøkte meg i to uker. Jeg kom hjem igjen juni i fjor, og i januar i år reiste han til militæret. Tenker det skal bli godt den dagen vi flytter sammen og ingen av oss har planer om å forsvinne i noen mnd.

  Anyways, når vi kom til Alvdal igjen koste vi oss med hjemmelaga sushi sammen med ei venninne som kom på et siste besøk før hun flytter hun óg. Sov hjemme hos meg første natta, før vi dro videre til gården hvor Vegard bor. Der har jeg blitt eeenda flinkere til å kjøre traktor, denne gangen silo! 

  Etter mye traktorkjøring og kattekos^ dro vi til Oslo i går, hvor vi skal være til mandag. Her storkoser vi oss på Radisson Blu Scandinavia, med kjempefin utsikt fra hotellrommet, god mat og godt selskap :).

   

  Så forresten Børning på kino i går, anbefales!

   

   

 • Publisert: 17.08.2014, 12:38
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Linnea Brodin

  17.08.2014 kl.12:42

  Du er så utrolig flink til å blogge<3

  Silje Morønning

  21.08.2014 kl.12:25

  Linnea Brodin: Takk, så koselig:)

  Skriv en ny kommentar

  hits