Silje Morønning

Oppdatering fra kjæresteparet i Costa Rica

 • Publisert: 12.05.2015, 02:43
 • Kategori: med Vegard på tur i Costa Rica/Panama
 • Flyet hans ble utsatt en dag, men til slutt fikk jeg vær med kjæresten min igjen <3 Nå er det 2 uker siden Vegard kom, og også siden forrige oppdatering her på bloggen. Etter noen netter i hovedstaden med mastersuite på superfint hotell og litt sightseeing tok vi buss til Karibien. Her har vi slappa av på stranda, svetta masse i varmen, sykla litt rundt, vært i en nasjonalpark, innom et dyrerehabiliteringssenter, kakaoplantasje og sett mange ville aper, dovendyr, fargefulle frosker og giftige slanger.

  I slutten av forrige uke dro vi på en firedagers tur til Bocas del Toro i Panama hvor vi snorkla og tja, kosa oss rett og slett. For det er stort sett det vi har gjort hele tiden - kosa oss. Det var 2. gangen vi var der; Vegard besøkte meg jo da jeg bodde her i 2012/13, og selv om vi ikke hadde like god tid som vi har nå fikk vi fortsatt gjort mye - blant annet reist til Panama. Nå er vi tilbake på Playa Chiquita noen minutter sør for Puerto Viejo de Talamanca og planlegger turen videre. Vegard har mer eller mindre sagt ifra seg alt ansvar for å planlegge oppholdet våres her, annet enn at han ser bilder fra forskjellige steder i Costa Rica nå og da og sier "dit syns jeg vi skal dra". 

  Kommer til å legge ut mange flere bilder og skrive mere senere når vi har litt raskere nett.  Frem til da får dere nøye dere med dette. 
  (Jeg har også lagt ut noen bilder på instagram; Siljeawzm)

 • Publisert: 12.05.2015, 02:43
 • Kategori: med Vegard på tur i Costa Rica/Panama
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Iselin Renée

  12.05.2015 kl.20:01

  Kjempe fine bilder :)

  Silje Morønning

  13.05.2015 kl.20:06

  Iselin Renée: Tusen takk! :)

  Marthe Dybdahl

  15.05.2015 kl.13:33

  Du har en helt fantastisk blogg! Hva mener du gjør en blogg bra? Ha en fin dag og kos deg masse! Du er en super blogger!

  Silje Morønning

  18.05.2015 kl.01:56

  Marthe Dybdahl: De må nok bli mange bra bilder! Tusen takk, i lige måde :)

  Skriv en ny kommentar

  hits