Silje Morønning

Ridetur & mimrestund før ferden går videre

 • Publisert: 18.05.2015, 07:12
 • Kategori: med Vegard på tur i Costa Rica/Panama
 • Vi koser oss fremdeles med sol, varme og late dager. Etter forrige blogginnlegg har vi forflyttet oss til andre kystsiden av Costa Rica, stillehavssiden. Vi kjørte buss i tilsammen 10 timer og ferge i 1 time, før vi til slutt kom frem i Montezuma helt sør på Nicoyapeninsulaen. Der koste vi oss i 3 netter, med hesteridning og bading før vi reiste videre til Santa Teresa. Her har vi nå vært i 3 dager, og levd late dager med både strand og basseng. I morgen reiser vi videre, mest sannsynlig til Manuel Antonio for nok et par late dager der. Vegard liker best å bli på et sted lenge og helst ikke tilbringe så mange timer på buss, mens jeg helst vil se alt og oppleve alt. Eller, det blir vel heller at jeg vil vise han så mye som mulig av det fantastiske landet mitt, for jeg har jo allerede vært på alle stedene vi reiser til. Jeg tror han syns jeg skravler litt mye..uansett hvor vi går så er det ett eller annet minne som kommer frem som jeg bare må dele med han; enten det er minnet om at jeg har vært på den og den restauranten og sittet i det hjørnet og spist den retten og at ananasen de hadde på den pizzaen var kjempegod, eller noe litt mer interessant som at forrige gang jeg var her dro jeg og den tyske venninna mi på beachparty, hvor jeg ble dopa og ente opp på skumparty etterfulgt av å nakenbade i havet og miste alle klean mine for så å sitte på bagasjeplanet til vilt fremmede i en halvtime før vi ente opp i en villa i huttiheita med basseng og mye god nattmat og basically hadde den artigste natta i livet våres- så langt. Med andre ord; første gang en fyr stappa noe i drinken min - storkoste jeg meg! Ikke akkurat hva man skulle tro ville skjedd etter noe sånt? Og det hadde sikkert endt mye verre, hadde det ikke vært for at det var så artig å danse i skummet at jeg helt glemte å drikke opp hele drinken. Det er så rart(og skremmende) å tenke på at det er hele 3 år siden uvitende Silje på 16 år ante fred og ingen fare med stor sett alt her.. herregud så mye jeg har lært etter den gang, som å ikke sette ifra meg drinken min på et utested- for så å drikke av den etterpå. Nå derimot føler jeg meg som en helt annet person enn den jeg var for 3 år siden, jeg har erfart alt for mye til å ikke kunne ha endra på meg- og jeg vet at verden slettes ikke er en dans på roser, slik jeg engang så for meg. 

  ..anywaysss, her er noen bilder fra de siste dagene! 

   
  På ferge mellom Puntarenas og Paqueras
  Og Vegard syns det var kjempegøy å leke cowboy for en dag! Spesielt da hesten prøvde å bade med han, haha. 
  Jeg var så heldig og fikk ri guiden sin hest(som var desidert best tatt vare på) på tur tilbake, noe han aldri hadde latt noen gjøre før! 


  Lula <3


  17. mai "feiring" i bassenget 


  Ei søt lita smiskeberte som gjerne kunne tenkst seg en skinkebit! (noe hun selvfølgelig fikk)

   

 • Publisert: 18.05.2015, 07:12
 • Kategori: med Vegard på tur i Costa Rica/Panama
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Iselin Renée

  18.05.2015 kl.09:10

  Så mange fine bilder :)

  Silje Morønning

  18.05.2015 kl.17:09

  Iselin Renée: Tusen takk! :)

  Jegskriveromhverdag

  19.05.2015 kl.09:46

  Ønsker deg den en fin Tirsdag! : )

  Marthe Dybdahl

  19.05.2015 kl.14:15

  Kjempe fin blogg! Hva er det beste du liker å spise? og hva er ditt favorittantrekk? Sjekk ut det siste innlegget mitt om du vil!:) kos deg masse videre i dag!

  Silje Morønning

  19.05.2015 kl.17:54

  Jegskriveromhverdag: Takk, i lige måde! :)

  Silje Morønning

  19.05.2015 kl.17:55

  Marthe Dybdahl: Tusen takk! :) Favorittmat er nok vegetartaco og favorittantrekk har jeg ikke :) Takk, i lige måde! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits