Silje Morønning

Bocas del Toro, Panamá med min kjære

 • Publisert: 02.07.2015, 14:55
 • Kategori: med Vegard på tur i Costa Rica/Panama
 • Som jeg har nevnt tidligere dro Vegard & jeg til Panamá på helgetur i starten av mai. På grunn av dårlig internett tilgang skrev jeg ikke så mye om turen, ei heller la ut så mange bilder. 

  Dette var 2. gangen vår i Bocas del Toro, da vi også tok oss en tur dit i 2012 da han kom og besøkte meg i Costa Rica. Vi følte riktignok ikke at vi fikk nok av bare en tur, og satte derfor av 4 dager til å reise tilbake til ferieparadiset. 1. gangen sov vi forresten på et 5 m2 stort rom hvor vi kunne telle over 50 firfisler og edderkopper, og tenkte derfor å gjøre det litt kosligere på 2. forsøk!

  Vi dro grytidlig en torsdag morgen, og etter noen timer i minibuss var vi ved grensen. Der måtte vi krysse ei falleferdig bro, før vi ble stoppet og nektet inngang i Panama.. Jeg hadde nemlig lagt igjen pc med returbilletten min på hotellet våres ved Playa Chiquita i Costa Rica, og uten returbilletter får man ikke komme inn i landet. Planen var da å låne meg pc, logge inn på hotmail og skrive ut billettene. Hotmailen min bestemte seg for å nekte meg adgang i Panama, og det endte med at jeg måtte gå tilbake til Costa Rica for å låne meg tlf og ringe hotellet hvor jeg måtte fortelle franskmennene med nokså dårlige engelskkunnskaper hvordan de skulle finne dokumentet på min norske mac - mac som de heller aldri hadde vært borti før og ikke skjønte helt hvordan fungerte. Vi mistet bussen vår fra grensen, og Vegard var egentlig klar til å gi opp å reise tilbake til Costa Rica - men etter 3 timers strev fikk vi endelig tak i returbilletten min. Det var ganske dumt å sløse så mye tid på et slikt problem, hvertfall siden jeg hadde lagt igjen pc i den tro at vi ikke trengte billetter, da jeg ikke trengte det de to tidligere gangene jeg har vært i Panama, i tillegg til at de vi bestilte turen gjennom fortalte oss at de var unødvendig... well, apparently not. 

  Etter en litt kjip start på Panamaturen, løste 'alle verdens problemer' seg da vi til slutt ankom hotellet med aircondition. 

  I løpet av de 4 dagene kjørte vi innmari mye båt(Bocas del Toro er jo øyer; så vi måtte kjøre båt hele tiden for å komme oss noe sted), vi var på ei sjøstjernestrand og mange andre steder jeg ikke husker navnet på, snorkla veldig mye, vi var litt uheldig med været, spiste masse god mat, syklet oss en liten tur i sentrum og koste oss max. Jo, også så vi ville delfiner! De svømte rundt båten vår i nesten en hel time, det var litt kult. 
  dovendyr <3 

  Navnet mitt var så vanskelig så da skrev de likesågreit 'Monseimina'. 

  Vegard synes jeg tar aaalt for mange bilder av han.


  ..også var vi tilbake på brua att, og kryssa grensa inn i Costa Rica igjen 

 • Publisert: 02.07.2015, 14:55
 • Kategori: med Vegard på tur i Costa Rica/Panama
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits