Silje Morønning

Juli update

 • Publisert: 21.07.2015, 19:47
 • Kategori: Blogg
 • Nå begynner det nok en gang å bli en stund siden sist.. og jeg kan ikke skylde på at jeg har for mye å gjøre, for tvert i mot, her er det 100% feriemodus.. i regnværet. 
  Av den grunn har det heller ikke skjedd så mye, men litt kan jeg da fortelle om, og ikke minst, legge ut bilder av. 

  I starten av mnd fikk jeg dratt med meg "svigersøster" og lillesøster Tonje på Hesteslipp oppi Bekkeleggeret. Vi var kjempeheldige med været, det var en av de få dagene vi har hatt med sol i sommer. 

  Min kjære lillesøster har også fått seg kjæreste mens jeg var på andre siden av jordkloden, tenker Vegard syns det er koselig med en anna mann i familien - det blir kanskje litt mye med 4 kvinnfolk i samme hus?  ^Sånn går det når jeg finner fram garn og skal hekle for en gangs skyld. 

  Så har det jo vært noen turer på Sætra nå og da, og noen badeturer med hundan. Lula har endelig begynt å svømme frivillig! 
  "Vegard, du skal få 1000 kr hvis du sklir gjennom det røret der!" 
  "Nå har jeg gjort det 4 ganger, Silje! Det er 4000 det!"


  10.-12. juli var det duket for den årlige Livestock festival, som er mer eller mindre det eneste som skjer i den lille bygda mi. Jeg stilte opp som vakt, det er alltid like gøy å være edru når du kan få med deg alle fulle bekjente som drikker seg dritings og vel, oppfører seg slik man gjør når man bare er full. 

  Tidlig forrige tirsdag tok jeg & Lula turen til Ålesund, hvor hun fikk møte en kjekk liten hannhund hun kunne få kose seg litt med - og gjett om hun gjorde! Han skulle vi møte både tirsdag & torsdag, så vi overnattet to netter i telt på Volsdalen camping. Det var kjempekos men litt fail å ikke ha vanntett telt når det regnet i ett sett. I løpet av helgen tok noen måker, en katt og en kanin seg turen innom for å spise opp maten til Lula som sto så fint plassert i utkanten av teltet.
  Lula koste seg like mye på 2. møte med søte Indy, og hadde så absolutt ikke lyst til å reise hjem. Nå venter vi i spenning på drektighetstegn, og krysser fingrene for et stort kull med mange mini Lulaer! <3

  Nå ligger Lula ved siden av meg og jakter fluer, mens jeg river meg i håret og prøver å finne ut hva jeg skal gjøre til høsten. Jeg har ikke lyst til å bli voksen, jeg. Kan ikke noen bare oppfinne tidsmaskinen snart så jeg kan reise tilbake til jeg gikk i barnehagen og livet var helt bekymringsfritt og deilig?? I stedet for masse mas om jobb og utdanning og fremtidspaner. 

   

   

 • Publisert: 21.07.2015, 19:47
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Christine Schmidt-Barlindhaug

  28.07.2015 kl.15:44

  Så koselige bilder! :D

  Skriv en ny kommentar

  hits