Silje Morønning

I´m back!

 • Publisert: 16.02.2017, 21:44
 • Kategori: Blogg
 • Atter en gang lenge siden sist jeg oppdaterte her, men nå med god grunn - det viser seg nemlig å ikke være like interessant å skrive blogg i kalde Norge, eller, det synes iallfall ikke jeg. Etter å ha sett hvor mye noen kjente bloggere tjener i mnd derimot, og det faktum at kredittkortet snart er maxet ut ser jeg meg nødt i å eksponere meg litt jeg også. 

  .. Neida, tulla. 

  Å leve av å blogge og ha millionlønn er sikker kjempefint, men er nok ikke noe for meg. Først og fremst fordi jeg antageligvis hadde fått en lite sammenbrudd for hver negative kommentar - og let´s face it - de fleste kjente bloggere får sinnsykt mye dritt slengt etter seg.

  Selv om jeg ikke har planer om å bli bloggkjendis har jeg likevel bestemt meg for å prøve å skrive her litt i ny og ne fremover - rett og slett fordi jeg finner mye glede i å lese gjennom det jeg har skrevet her tidligere, og det faktum at jeg synes det er utrolig befriende å skrive ned tanker og følelser. Hvorfor ikke bare skrive uten å publisere? Fordi jeg er en likeshore uten like, neida, joda, men tanken om at noen kanskje leser det jeg skriver føles skremmende, litt ubehagelig og litt spennende. Jeg ønsker å pushe mine egne grenser litt, og å publisere noe personlig som hvem som helst kan se er helt klart noe jeg ikke er helt komfortabel med, men jeg ønsker å lære meg å gi litt faen i hva alle andre tenker om meg. Prøve å overkomme frykten jeg får av at bekjente kan finne bloggen og få seg en god latter av hvor tåpelig de synes jeg er.. Jeg må lære meg å ikke overtenke hva jeg tror alle andre tenker om meg, det har sikkert gitt meg tusenvis av mareritt hittil. 

  Jeg har langt ifra et interessant liv, så man må lete andre steder for å finne spennende blogginnlegg, og som skrevet tidligere så er målet med denne bloggen overhodet ikke å få flest mulig lesere - selv om det hadde vært kult om noen tar seg en titt innom. Formålet med bloggen er derimot å dele tanker og meninger om alt mellom himmel og jord?.. Også kommer jeg helt sikkert til å dele litt fra hverdagen min og ikke minst mimre mye tilbake til utenlandsoppholdene mine da det tross alt er noe jeg elsker å tenke på, snakke om og ikke minst skryte av <3. 

 • Publisert: 16.02.2017, 21:44
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  MissMimosa

  17.02.2017 kl.12:32

  Jeg kjenner jeg føler det på akkurat den samme måten som du skriver i dette innlegget! Godt å vite at vi er flere som ikke er de fødte toppbloggerne! :D

  Silje Morønning

  17.02.2017 kl.17:38

  MissMimosa: Ja, helt enig! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits