Silje Morønning

Rørosmartnan og hundekos

 • Publisert: 02.03.2017, 16:39
 • Kategori: Hest
 • Sist fredag var jeg en tur på Rørosmartnan med samboer for å spise litt og se på boder, vi hadde også med oss Lula så hun fikk litt miljøtrening, hun måtte riktignok bæres da det var helt umulig å gå med hund i de gatene. Lørdag fikk jeg besøk av ei god venninne fra videregående, det var kjempekoselig! Vi dro også en tur på Rørosmartnan, noe som i grunn var ganske greit, bortsett fra at det var så og si helt umulig å komme seg frem i gatene pga massive folkemengder. Det var det forsåvidt også på fredagseftan.. Okei, sykt mye klaging rundt rørosmartnan og mye folk, men selv om jeg liker å se på boder og alt mulig rart i gatene, synes jeg det er veldig ukomfortabelt med så mye folk og bråk. 

  Her har dere forsåvidt et bilde som viser hva jeg sikter til...

  -

  Etter noen timer på Røros dro vi tilbake til leiligheten hvor vi koste oss med film, vin og taco. Resten av kvelden var vi til noen venner og koste oss med litt mere vin og andre morsomheter, noe som førte til at store deler av søndagen ble tilbrakt på sofaen. Synes jeg egentlig det er verdt å kose meg med noen flasker vin(++) om jeg må sløse bort hele påfølgende dagen hjemme med hodepine? Nja, egt ikke, men det er helt klart gøy en gang i blant. Skjønner ikke hvordan jeg orket å feste så mye før. Det er vel en vane sak.  

  Denne uken er det vinterferie på Røros så det er hele dager med SFO og bare lek og morro dagen lang. I dag har jeg riktignok hatt studiedag hjemme.. dvs alt annet enn lek og morro, men jeg kan jo ikke klage på å være hjemme hele dagen og kunne kose på han her <3. 


  For å se flere fine bilder av denne kjekke karen kan du ta en titt innom @lillecompay på Instagram :) 

   

   

 • Publisert: 02.03.2017, 16:39
 • Kategori: Hest
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Rikke

  02.03.2017 kl.19:41

  Der var det mye folk ja! Kan tenke meg at det var vanskelig å bevege seg og komme fram der :p

  Så skjønn hund! :D

  Silje Morønning

  02.03.2017 kl.19:42

  Rikke: Ja, ødelegger litt av opplevelsen å måtte presse seg frem i folkemengdene. Ja, verdens skjønneste :) <3

  Stine Jensen

  04.03.2017 kl.11:35

  Oi, mye folk ja!!

  Så nydelig hund <3

  Silje Morønning

  05.03.2017 kl.20:27

  Stine Jensen: Ja, han er kjempenusselig <3.

  Skriv en ny kommentar

  hits