Silje Morønning

Kino, akedag, grilling, Trondheim & språkcafé

 • Publisert: 22.03.2017, 13:17
 • Kategori: Blogg

 • Sist fredag så jeg Skjønnheten og Udyret på kino med ei venninne, den var kjempekoselig! Ikke helt lik den originale, men minst like bra. Da vi kom hjem til leiligheta hadde Vegard laget taco til oss, jeg har virkelig verdens beste samboer <3. 

   

  På lørdag hadde vi litt besøk før Vegard, jeg og hundene tok oss en tur ut i skogen for å grille og ake litt. På kvelden dro jeg bort på middag til ei venninne, mens Vegard koste seg med fjøsstell. Der så vi filmen Maleficent, herregud som jeg elsker disney filmer.

   

  Søndag tok vi med hundene til Dalsbygda for å grille med en vennegjeng. På kvelden inviterte vi inn på kaffe og nybakte muffins.

   

  Mandag ble studiedag hjemme, med en liten tur til naboen for å hilse på den skjønne tanteungen min. 

  I går mårrest reiste jeg og hundene nordover til Trondheim, hvor vi skal kose oss i campingvogna frem til lørdag. 
  Da vi kom til Trondheim hadde jeg time i bacheloremnet mitt, noe jeg fikk mye utbytte av! Så nå har jeg endelig kommet igang med å skrive bacheloroppgava, wiii! Etter forelesning dro vi til vogna for å pakke ut og ta en skikkelig rundvask. Rakk også å se nyeste episoden av Supergirl før jeg skulle inn til byen igjen, det er så spennende! Anyways, på kvelden møtte jeg ei venninne fra studiet for å spille litt español på café Ni Muser ved Nidarosdommen. Det er New Amigos spillkveld der hver tirsdag fra 19 og utover, kjempefin måte å bli kjent med andre spansktalende, i mitt tilfelle, men også fransk, tysk, engelsk, norsk ikke minst og kanskje også flere språk. Absolutt verdt å ta turen :) 

  I dag har jeg ingen forelesninger, så dagen tilbringes på campingplassen. Går mest i å studere og skrive oppgaver, samt se litt serier/filmer og gå tur langs stranda :) 

 • Publisert: 22.03.2017, 13:17
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Nora Piscopo

  22.03.2017 kl.14:23

  Så koselig!

  Gina Elena

  22.03.2017 kl.17:24

  Så snill samboer du har da :D Jeg har så lyst til å se skjønnheten og udyret. Emma Watson er jo en kjempe flink skuespiller :)

  Silje Morønning

  22.03.2017 kl.18:37

  Gina Elena: Haha, ja han er gørsnill :) Anbefaler virkelig å se den, syns den var kjempebra, og Watson er ogs veldig flink til å synge! :)

  ezedoll

  22.03.2017 kl.19:26

  Åhh, jeg har syyykt lyst å se på S. og U.

  Silje Morønning

  23.03.2017 kl.12:58

  ezedoll: Ja, det bør du! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits