Silje Morønning

Eksamenshelg i bartebyen

 • Publisert: 27.05.2017, 22:56
 • Kategori: Trondheim
 • I går reiste jeg nordover til Trondheim da jeg skal tilbringe de neste dagene i Trondheim pga eksamener. For en mnd siden flyttet jeg campingvogna hjem igjen, så nå har jeg leid meg inn på hotell - og fyyysøren så digg. Jeg bor på Thon hotell Gildevangen, og her serverer de virkelig den beste frokosten, og topper det hele med å servere kveldsmat i tillegg. Alt inkludert i romprisen. Jeg bestilte også det billigste rommet jeg kunne finne, med enkeltseng, men fikk oppgradert gratis til et nokså stort og greit hotellrom - så jeg er superfornøyd!

   

  I dag hadde jeg eksamen i Exph0003 - Examen Philosophicum for humaniora og samfunnsvitenskap, et slikt standard bacheloremne som har lite med hverken spansk eller engelsk å gjøre, men en hel del med filosofer og tja, mye annet også(?). Jeg startet å lese på emnet i gårkveld så jeg var ikke supergodt forberedt til eksamen, men fikk skrevet en noenlunde tekst og selv om det mest sannsynlig ikke blir hverken A eller B i karakter, er jeg nokså sikker på at jeg står. Etter endt eksamen spiste jeg sushibuffet på Sabrura like ved hotellet; god mat og kjempehyggelige ansatte. Fikk også feiret med et lite glass musserende. 

  Nå er jeg tilbake på hotellrommet og planen var vel egentlig å starte og lese på eksamen nr. 2 så fort jeg var ferdig med den første, men slik ble det altså ikke. En liten pause er kanskje greit uansett? Jeg har kost meg med film, Lost in Time - hvor jeg ikke vant premiepotten i dag heller, og nå har jeg videosamtale med Alvin & Lula, Vegard hadde merkelig nok bedre ting å finne på en lørdag kveld. 

  På mandag har jeg eksamen i Spansk kultur og historie, et emne jeg mangler som egentlig hører til 1. året av bacheloren - jeg studerte jo ingenting om Spania i Latinamerika merkelig nok. Morgendagen skal utnyttes godt til å lese meg opp på Spansk historie iallfall, og kanskje jeg får tid til en liten pause med litt byvandring om jeg er ekstra flink. 

  Ønsker dere alle en fin lørdagskveld og ei riktig god helg! 

 • Publisert: 27.05.2017, 22:56
 • Kategori: Trondheim
 • 1 kommentarer
 • hits