Silje Morønning

Ny blogg og Argentina!

 • Publisert: 29.07.2014, 21:36
 • Kategori: Argentina
 • Hei! Har nå laget meg en ny og litt mer oversiktlig blogg. 

  Slettet den andre da, vel, for å være helt ærlig var bloggadressen ganske teit. Også var det jo også en haug med teite innlegg. Og designet var heller ikke så veldig flatterende. 

  Grunnen til at jeg lager meg en ny blogg er vel litt dypere enn som så. Har jo egentlig aldri vært så flink til å blogge fast, men det er nok mest fordi jeg heller aldri har hatt noe mye interessant å blogge om. Dette kommer derimot til å endre seg nokså fort! De av dere som leste den andre bloggen min en stund fikk sikkert med dere at jeg er utrolig glad i å reise, og at jeg har en stor kjærlighet til spansk og spansktalende land. Og derfor...

  ...har jeg bestemt meg for å flytte til ARGENTINA

  Haha, jeg har nemlig fått plass på la Universidad de Buenos Aires, hvor jeg skal studere Spanskamerikansk litteratur i et semester. Reiser faktisk om under en mnd! Helt utrolig å tenke på at alt allerede er i boks, altså, at jeg har godkjent studieplassen og alt, til tross for at dette var noe jeg bestemte meg for så sent som i GÅR, og som jeg først begynte å lese om for kun noen få dager siden!  Noen ganger her i livet må man bare være litt spontan! 

  Kan vel mildt sagt si at jeg er helt i ekstase nå, med tanke på at planen egentlig var å bare jobbe et år.. Noe som selvfølgelig ikke er på langt nær like spennende som å reise tvers over jordkloden for å studere mer spansk. HERREGUD, SÅ BRA DETTE KOMMER TIL Å BLI!

  Må nesten legge ved noen bilder jeg fant på google. Ser det ikke fint ut?

  Jeg er egentlig ganske sent ute; de andre som skal ta det samme studiet som meg har nemlig allerede begynt på forberedelsesoppgavene. Men det skal nok gå bra.

  Også tror jeg tror heldigvis jeg slipper å ta flere vaksiner, da jeg allerede tok bortimot alt som var å ta før Costa Rica. Må nok ringe helsesøster en dag og høre med henne for sikkerhets skyld, men krysser fingrene....Hehe, ikke akkurat kjempeglad i sprøyter. 

  Nå sitter jeg egentlig bare her og gledgruer meg til å flytte. Også funderer jeg over hvordan jeg skal fortelle dette til Vegard, kjæresten min. Han ble ikke akkurat kjempeglad sist jeg dro vekk, dog det var jo for en relativt mye lengre periode. Nå er det jo kun 2 x ca 3 mnd.. 2 faktisk, nå kan dere lure! Jeg skal jo som sagt kun studere et semester i Argentina. 

  Håper forresten alle har hatt en kjempefin sommer så langt! 

 • Publisert: 29.07.2014, 21:36
 • Kategori: Argentina
 • 8 kommentarer
 • hits