Silje Morønning

La vida es maravillosa

 • Publisert: 12.11.2014, 15:52
 • Kategori: Argentina
 • Og atter en gang har jeg vært dårlig på å oppdatere dere! Regner med de fleste skjønner at jeg har andre ting å bruke tiden min på, enn å skrive blogg. I dag derimot, orker jeg ikke å gjøre stort mer enn å slappe av her på Pichincha, og tar meg derfor tid til å tilfredstille dere nysgjerrige mennesker der hjemme i Norge. 

  Til å begynne med kan jeg vel si at tiden her nede går utrolig fort! Det føles på ingen måte som at jeg har vært her i 2 1/2(!!). Herregud, som tida flyr. Og disse 2 mnd har virkelig vært helt fantastiske. 

  Mye har skjedd siden sist. Jeg har blant annet vært på hesteløp, hvor jeg faktisk vant en liten slant før jeg spilte det bort igjen haha, jeg har vært på fotballkamp(Boca - Defensa y justicia) hvor jeg kun fikk med meg 2. omgang etter å ha sneket meg inn gjennom et hull i gjerde haha, vært på jazzkonsert, Miley Cyrus konsert, festival med The Hives & Arctic Monkeys, feiret noen bursdager, vært mye ute å spist, og også spist utrolig mye takeaway sushi, brukt masse penger, haha det føles iallfall slik men egentlig har jeg levd nokså billig(ifølge norsk standard iallfall), selv om jeg har vært ute så og si hver kveld den siste mnd. Jeg har blitt solbrent x antall ganger, fått hundreogørten blåmerker etter knall og fall her og der, kjøpt meg ny iphone etter at jeg atter en gang knuste den jeg 3 dager tidligere byttet skjerm på for så å miste den i dass like etterpå, jepp den drukna, blitt angrepet og ranet ifra meg den nye iphonen, fått politieskorte, hatt latterkrampe sammen med en argentinsk politimann etter å ha rettet på skriveleifene hans i nokså beruset tilstand, vært på sykhuset et par ganger, tråkket på og knust ipad skjermen min, spist utrolig mye god mat og masse browniedeig, lagt på meg nesten 10 kg, hælledussan, kledd meg ut som en rosa kanin til halloween og selvfølgelig masse annet morro. Tror dessverre ikke mamma blir den stolteste mammaen i bygda lenger om jeg nevner alle de gælne tingene dattera hennes driver med i Sør Amerika her på bloggen, så det må dere nesten fantasere dere frem til selv. Kort sagt har jeg "the time of my life" her nede.

  Viktigst av alt er nok at jeg har fått så utrolig mange gode venner her. Ganske sikker på at jeg kommer til å holde kontakten med flesteparten av de i god tid fremmover, og også reise litt rundt for å besøke de, både innad i Skandinavia og utenfor. 
      

  Kanskje noen som reagerte på at jeg har vært på sykehuset et par ganger, no need to worry, jeg har kun vært med som tolk. Noen ulemper må det jo være med å kunne spansk.  ;)

  I dag har jeg faktisk under en mnd igjen før ferden går hjemmover, noe jeg har litt blandede følelser rundt. Elsker å være på reisefot og oppleve nye steder, men samtidig merker jeg at jeg begynner å savne Norge litt nå, familien, Lula, Vegard og venner. Tenker det blir kjempegodt å komme hjem til masse snø, julestemning, gløgg, kakao med krem, ega seng og sist men ikke minst mine queridos <3. 
   
  I've been in Argentina for 2 1/2 month now! Can't believe how fast the time is flying past. I'm enjoying this city sooo much and I'm honestly having the time of my life. I've made a lot of new friends, whom I'm sure I'll stay in touch with for a long time and probably also visit wherever they might be. 
  Well, a lot has happened since my lat update. I went to the horse races, and actually won about 800 pesos, which I later on lost haha, such a gambler. I've also been to my first football game here in South America, however, since I only watched the 2nd half, I have to go to another one before my stay here is over. I've been to a few concerts, just walked around exploring Buenos Aires and it's hidden beauties, eaten a lot of takeaway sushi and brownie dove, gained almost 10 kilos, only myself to blame, been sunburned a few times, robbed, had a good laugh with an argentinian police officer after I corrected his grammar mistakes in spanish when quite tipsy and just basically had two amazing months with great peeps.
  Today I have less than one month left until I travel home to Norway, a month I'm planning to enjoy to the fullest. 
 • Publisert: 12.11.2014, 15:52
 • Kategori: Argentina
 • 4 kommentarer
 • hits